Pon: 09-15h / Sri: 14-17h / Pet: 09-15h
murid@murid.hr
Kontakt
MURID logo

Naš tim

Naš tim čine ravnateljica, izvršna direktorica, voditeljica direktnog rada, stručnjaci za ranu intervenciju u djetinjstvu, stručni suradnici u ranoj intervenciji u djetinjstvu, asistenti u ranoj intervenciji u djetinjstvu, tim za marketing, administrativna referentica i čistačica.

Centar za ranu intervenciju MURID od samog osnutka teži razvoju sustava rane intervencije u Međimurskoj županiji i šire. Vođeni najnovijim svjetskim spoznajama i obitelji usmjerenim pristupom stvaramo mjesto sveobuhvatne podrške djeci i njihovim obiteljima s ciljem podizanje kvalitete njihova života i pune socijalne integracije u zajednici.

Stručni tim MURID-a redovito se usavršava u vrlo širokom spektru specifičnih metoda i pristupa kako bi iste integrirao u individualni program podrške djetetu. U svom radu koristimo edukacije iz:
- Primijenjene analiza ponašanja (ABA)
- PECSa (Picture Exchange Communication System)
- PODDa (Pragmatic Organisation Dynamic Display)
- VB-MAPPa (The Verbal Behavior Milestones Assessment and Placement Program)
- Floor time modela
- ESDM pristupa
- Talk Toolsa
- Hanena
- Montessori metode
- funkcionalnog učenja, primjene alternativne i augmentativne komunikacije, znakovnog jezika, međunarodno priznate edukaciju iz komunikacije putem slika, i niz drugih metoda i pristupa koji nam daju širinu prilagodbe i kreacije inovativnih pristupa.

Naš stručni tim obitelji i djetetu pristupa timski - od savjetovanja do izrade programa, ovisno o vrsti i načinu pružanja usluge. Obavljamo osnovne i specijalističke procjene te pružamo podršku stručnim djelatnicima predškolskih i školskih ustanova u prijelazu djece iz programa rane intervencije.

Iznimno nam je važna stručnost i kompetentnost te maksimalna učinkovitost u radu te se prilikom odabira pristupa orijentiramo na provedbu evaluirano učinkovitih metoda temeljene na rezultatima najnovijih međunarodnih studija učinkovitosti. Njegujemo kulturu strogo individualiziranih procjena, jasnih i mjerljivih ciljeva te kontinuirane kvalitativne i kvantitativne evaluacije učinaka.

👷

Postani MURID graditelj

Pridružite se preko 150 građana i organizacija koji nam pomažu graditi novi Centar za ranu intervenciju u djetinjstvu MURID

Silvija Pucko

Ravnateljica

Marina Držanić

Izvršna direktorica

Martina Vrbanec

Voditeljica direktnog rada

Lucija Džepina

Stručnjakinja za ranu intervenciju u djetinjstvu

Jelena Markota

Stručnjakinja za ranu intervenciju u djetinjstvu

Petra Marković

Stručnjakinja za ranu intervenciju u djetinjstvu

Ana Nađ

Stručnjakinja za ranu intervenciju u djetinjstvu

Marta Prekrat

Stručnjakinja za ranu intervenciju u djetinjstvu

Marija Repalust Fodor

Stručnjakinja za ranu intervenciju u djetinjstvu

Dora Stojko

Stručnjakinja za ranu intervenciju u djetinjstvu

Lana Lovrec

Stručna suradnica u ranoj intervenciji u djetinjstvu

Mihaela Čuček

Asistentica u ranoj intervenciji u djetinjstvu

Tihana Goričanec

Viša stručna suradnica

Roberta Todorović

Administrativna referentica

Draženka Petrinović

Čistačica