Pon: 09-15h / Sri: 14-17h / Pet: 09-15h
murid@murid.hr
Kontakt
MURID logo

Svaka donacija čini razliku:

Opremimo novi centar za djecu MURID-a!

€2,000
prikupljeno od €150,000
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
85%
200 donacija do sada
Podijeli
Doniraj odmah
7 ljudi je upravo sada doniralo
Iznos ukupnih donacija svaki tjedan ažuriramo.
Hvala na svakoj donaciji <3
Kad ovu borbu odradimo, spremno ćemo moći cijeloj Hrvatskoj i regiji govoriti kako se izboriti za potrebnu pomoć najmanjoj djeci u socijalnom i razvojnom riziku i njihovim roditeljima.
Silvija Pucko
Ravnateljica
Ovim projektom i izgradnjom Centra, sjeverozapadna Hrvatska dobiva jedinstveno intersektorsko mjesto za razvoj sustava i svih komponenti rane intervencije.
Matija Posavec
župan Međimurske županije
Entuzijazam i stručnost Muridovih djelatnika dobit će krov nad glavom, a djeca i njihove obitelji mjesto podrške kakvo trebaju i zaslužuju. Podržimo ih svojim donacijama!
prof.emerita dr.sc. Marta Ljubešić
Predsjednica UO Hrvatske udruge za ranu intervenciju u djetinjstvu
Dragi naši!

S velikim srcem i iskrenom zahvalnošću gledamo unatrag na put koji smo zajedno prošli. Zahvaljujući vašoj bezuvjetnoj podršci, uspjeli smo izgraditi naš san - Centar za ranu intervenciju u djetinjstvu MURID, mjesto nade, ljubavi i rasta za našu djecu.

Sada, dok stojimo pred vratima ovog predivnog centra, s ponosom i s vama dijelimo tu radost. Naša zajednica je pokazala snagu, solidarnost i vjeru u bolju budućnost svakog djeteta. No, naša misija nije potpuna. Da bismo ovo mjesto pretvorili u oazu njege, podrške i učenja, trebamo vašu daljnju pomoć.

Pozivamo vas da se pridružite našem posljednjem koraku prema potpunom ostvarenju naše vizije. Vaše donacije sada imaju moć stvaranja doma za našu djecu, opremanje prostorija s ljubavlju, brigom i svime što je potrebno za njihov rani razvoj. Svaka stolica, svaka igračka, svaka knjiga postaje most prema boljoj budućnosti, zahvaljujući vama.

Svaka vaša donacija, bez obzira na veličinu, čini ogromnu razliku. U ovoj fazi našeg puta, vaš doprinos nije samo novčana podrška, već izraz vaše vjere u snove naše djece i budućnost naše zajednice. Svaki korak prema opremanju ovog centra je korak prema stvaranju sigurnog i poticajnog okruženja u kojem naša djeca mogu rasti, učiti i razvijati se.

Neka vaša dobrota i ljubaznost nadmaše granice i donesu svjetlost u srca naše djece. Hvala vam na svakoj dosadašnjoj podršci i hvala unaprijed za svaku buduću donaciju. Vaša velikodušnost nije samo dar nama, već i dar našoj budućnosti. Ujedinjeni, gradimo mjesto ljubavi, brige i obrazovanja. Hvala vam što ste dio ove priče.
Pogledajte kako je naš Centar za ranu intervenciju u djetinjstvu MURID rastao!