Novosti

obitelj2Draga djeco i roditelji,
svi prijatelji i podržavatelji MURIDa, u subotu 14.05.2016. obilježavamo
DAN OBITELJI sa Udrugom udomitelja djece Međimurja!

Na Trgu Republike u Čakovcu ispred Doma sindikata od 9 - 12 sati, imati ćemo štand sa promo letcima i poučnim materijalima za roditelje, te igraonice/crtaonice za djecu.

Suvremeni ritam života uvelike opterećuje obitelj, a obitelj je u MURIDu vrijednosti koju cijenimo i težimo da joj kroz oblike rane intervencije pružimo podršku.

Čovjek u obitelji uči svoje prve riječi, uči voljeti, uči boriti se i pomagati, usvaja vrijednosti koje će u njemu ostati do kraja života.
Svoje ponašanje, način ophođenja i komuniciranja s drugima, poštivanje ili nepoštivanje drugih ljudi, prihvaćanje njihovih vrijednosti; svoje prve i najvažnije korijene, čovjek usvaja u obitelji.
Kada razvoj djeteta ne ide urednim tijekom zabrinuti roditelji i šira obitelj trebaju podršku i pomoć i u tom trenutku MURID prepoznaje svoju misiju.
Ponekad zbog siromaštva, bolesti ili gubitka roditelja zbog nesreće ili napuštanja neka djeca nemaju svoje obitelji i tada udomiteljstvo bude jedan od brzih i podržavajućih načina stvaranju obiteljske okoline a Udruga udomitelja djece Međimurja je u tome vrlo aktivna i učinkovita.

Stoga Vas pozivamo da posjetite prostore Udruge udomitelja djece Međimurja (stari pasaž, 1. kat), koja će ovim povodom otvoriti svoja vrata svim zainteresiranim građanima a u slučaju lošeg vremena i MURIDove igraonice za djecu preseliti ćemo na tu lokaciju!

Veselimo se Vašem dolasku!


MURID i Udruga udomitelja djece Međimurja

Financijeri

Ministarstvo socijalne politike i mladih
Medimurska zupanija
Grad cakovec

Naš kontakt

Sjedište MURID-a
adresa:
J. Kozarca 1, Čakovec
telefon:

091/251-6044

OIB: 50023860456,
MB: 2747766,

DONACIJE
ŽIRO-RAČUN: 2360000-1102278063, ZaBa
IBAN: HR9423600001102278063

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.